PS Episcop Irineu Duvlea in vizita pastorala in Statul Florida. Sfanta Liturghie la noua Misiune Sfantul Policarp de Smirna

In perioada 12-14 septembie 2009, Prea Sfintitul Episcop Irineu Duvlea a efectuat o vizita pastorala in Statul Florida, unde in Duminica din data de 13 septembrie a participat la Hramul Bisericii Sfanta Cruce din Hollywood Florida, unde in cadrul Sfintei Liturghii a hirotonit intru preot pe P.C. Diacon Ovidiu Pacurar.


Parintele Ovidiu Pacurar a fost hirotonit pe seama noii Misiuni Ortodoxe Romane din orasul Naples, aflat in sudul Statului Florida.

In aceeasi zi, Prea Sfintitul Irineu Duvlea a participat la slujba vecerniei, la Biserica Sfanta Treime din Miramar – Florida.

In ziua de luni, 14 septembrie 2009, Preasfintia Sa a savarsit prima Sfanta Liturghie la noua Misiune Sfantul Policarp de Smirna, unde a instalat pe P.C. Parinte Ovidiu Pacurar ca preot al acestei Misiuni.

La fiecare dintre aceste slujbe, PS Irineu a tinut un cuvant de invatatura si s-a intretinut cu toti credinciosii prezenti.

Ierodiacon Sebastian Dumitrascu – Lacasuri Ortodoxe

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.