IPS Parinte Laurentiu, Mitropolitul Ardealului, in atmosfera de sarbatoare, la Catedrala Mitropolitana Sibiu

Sute de credinciosi au participat, ieri, 22 noiembrie 2009, la Catedrala Mitropolitana din Sibiu, la slujba Sfintei Liturghii a Duminicii a 26-a dupa Rusalii.

Slujba a fost oficiata de inaltpreasfintitul Parinte Laurentiu, Mitropolitul Ardealului, intr-o atmosfera de sarbatoare:


„Lumea l-a asteptat pe inaltpreasfintitul Parinte Laurentiu pentru a reveni la Sibiu, pentru a fi langa credinciosii de suflet din Catedrala Mitropolitana, de aceea s-a impartasit inca de la venirea inaltpreasfintiei Sale in sufletele celor prezenti.

Cuvantul de invatatura, la fel de asteptat, a insemnat un adevarat excurs teologic vizavi de aceasta perioada a postului, despre infranare, in primul rand de la bogatie, pentru a fi in consens si cu pericopa evanghelica citita astazi, inaltpreasfintitul i-a indemnat pe credinciosi sa se smereasca, sa se spovedeasca si sa se impartaseasca”

Pr. consilier Catalin Dumitrean

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.