Tarnosirea Bisericii Parohiei Colonestii de Jos – Slatina I

Duminica 8 noiembrie, la sarbatoarea Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavriil, Preasfintitul Parinte Sebastian, Episcopul Slatinei si Romanatilor, a tarnosit biserica parohiei Colonestii de Jos, Protoieria Slatina I.


in cuvantul de invatatura, Preasfintia Sa a vorbit credinciosilor despre cele noua cete ingeresti care formeaza intreaga ostire cereasca si despre cei doi arhangheli in special, mai ales despre rolul pe care fiecare dintre ei l-a avut in iconomia mantuirii noastre. A invocat apoi mijlocirea catre Dumnezeu a celor doi voievozi ceresti, ca sa implineasca celor de fata, celor ce se roaga lor si celor ce le poarta numele bunele lor dorinte.

La finalul slujbei, PS Sebastian a acordat rangul de Sachelar parintelui paroh Nelu Sandu si Diploma de ctitor D-lui Florin Diaconu si D-lui Ionel Pirpiliu.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.