Resfintirea Bisericii Sf. Ier. Nicolae Frasinu – Giurgiu (Pr. Botea Gheorghe)

in ziua slavitului praznic al intampinarii Domnului, Preasfintitul Parinte Dr. Ambrozie, Episcopul Giurgiului, inconjurat de un sobor ales de preoti si diaconi, de parinti consilieri de la Centrul Eparhial, a savarsit Sfanta Liturghie Arhiereasca in biserica „Sf. Ier. Nicolae" din localitatea Frasinu, Protopopiatul Giurgiu.


Cu acest prilej, in urma amplelor lucrari de restaurare care au fost desfasurate, Preasfintia Sa a savarsit si slujba de resfintire a sfantului lacas, construit in secolul XIX.

De asemenea, pentru activitatea deosebita desfasurata in aceasta parohie timp de peste doua decenii, intaistatatorul eparhiei noastre a acordat parintelui Botea Gheorghe, parohul bisericii, distinctia eparhiala „Vrednicia Vlasceana".

EPISCOPIA GIURGIULUI

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.