Daruri oferite personal de PS Parinte Episcop Lucian, celor aflati in suferinta, la Spitalul de Urgenta Caransebes. Rugaciuni pentru cei bolnavi

ps episcop lucian mic - vizita la spitalul caransebes in seara zilei de miercuri, 16 decembrie 2009, Preasfintitul Parinte Episcop Lucian al Caransebesului a vizitat Spitalul Municipal de Urgenta, Caransebes.

Aici Preasfintia Sa a fost intampinat de domnul director, dr. Gheorghe Borcean, de preotul Luca Popovici, responsabilul cu asistenta religioasa in acest spital, de pr. cons. social misionar Calin Ianchis si de protopopul Caransebesului, pr. Liviu Dragan.


ps episcop lucian mic - vizita la spitalul caransebesDaruri oferite personal de PS Parinte Episcop Lucian, celor aflati in suferinta, la Spitalul de Urgenta Caransebes. Rugaciuni pentru cei bolnavi

Programul vizitei a avut ca scop colindarea si impartirea de daruri copiilor de la sectia de pediatrie si chirurgie a Spitalului Municipal de Urgenta, Caransebes.

Cei internati aici au avut parte de un recital de colinde sustinut de corala preotilor catedralelor episcopale din Caransebes, fiecare primind cate un dar din partea Episcopiei Caransebesului, oferit personal de Preasfintitul Parinte Episcop.

capela spitalului de urgenta caransebesDaruri oferite personal de PS Parinte Episcop Lucian, celor aflati in suferinta, la Spitalul de Urgenta Caransebes. Rugaciuni pentru cei bolnavi

in incheiere, Ierarhul a citit rugaciuni pentru sanatate celor bolnavi care s-au putut deplasa la capela Spitalului, aflata in curtea institutiei.

in cadrul Spitalului Municipal de Urgenta din Caransebes este tarnosita inca din anul 2008 o biserica de lemn pentru folosul pacientilor, dar si vizitatorilor care cerceteaza bolnavii din spital.

ALBUM FOTO, dand click aici:

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.