Slujba de resfintire a Bisericii Sfantul Ierarh Nicolae – Brahasoaia

Sute de credinciosi au participat pe 6 decembrie 2009 la slujba de resfintire a Bisericii „Sfantul Ierarh Nicolae“ din parohia Brahasoaia.
Dupa intampinarea chiriarhului, a inceput slujba de resfintire, mai intai la exterior, iar apoi la interior.


A urmat slujba Sfintei Liturghii, pe un podium special amenajat in curtea lacasului de inchinaciune, savarsita de PS Corneliu, Episcopul Husilor, inconjurat de un sobor de preoti din care a facut parte si pr. Vasile Parcalabu, protopop al Protopopiatului Vaslui.

in cuvantul de invatatura pe care l-a adresat credinciosilor prezenti, Episcopul Husilor a vorbit despre semnificatiile Evangheliei din Duminica a XXVII-a dupa Rusalii si despre viata Sfantului Ierarh Nicolae.

La finalul slujbei, Preasfintia Sa a acordat mai multe distinctii de vrednicie membrilor Consiliului parohial si celor care au sprijinit lucrarile de reconsolidare a Bisericii „Sfantul Nicolae“.

MITROPOLIA MOLDOVEI SI BUCOVINEI

SE LUCREAZA!

NU STA, INSCRIE-TI BISERICA!

Vrei sa fii ctitor de site? Ajuta alaturi de noi, ca fiecare biserica ortodoxa sa aiba propriul sau SITE!

100% in administrarea si proprietatea Bisericii


DA CLICK aici si vezi cum mai stam AZI…

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.