Imagini de la Procesiunea cu moastele Sf. Andrei si ale Sf. Nicolae – Braila

Vineri, 04.12.2009, in cadrul manifestarilor organizate de credinciosii braileni in cinstea Sfantului Ierarh Nicolae – ocrotitorul spiritual al acestui oras, inaltpreasfintitul Parinte Casian, Arhiepiscopul Dunarii de Jos a adus de la Catedrala arhiepiscopala din Galati racla cu moastele Sfantului Apostol Andrei si cea cu particele din moastele Sfantului Ierarh Nicolae, primite in dar de la biserica „Sf. Gheorghe Nou“ din Bucuresti, cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel.


Sfintele moaste au fost poposit, incepand de la orele 15.00, la Penitenciarul Braila, unde au fost venerate de detinuti si personalul administrativ.

in continuare, de la orele 16.00, s-a desfasurat procesiunea „Calatori pe cararile sfintilor”, eveniment la care au participat, alaturi de chiriarhul locului, iPS Parinte Casian, slujitori de la Catedrala arhiepiscopala si din administratia eparhiala, slujitorii si credinciosii de la parohiile brailene, precum si autoritati locale, elevi din cadrul programului „Hristos impartasit copiilor”, tineri liceeni si seminaristi.

Manifestarea s-a incheiat in biserica „Sf. Nicolae“ din Braila, prin savarsirea slujbei de multumire si de deschidere a sarbatorilor spirituale ale orasului de la Dunare.

ARHIEPISCOPIA DUNARII DE JOS

SE LUCREAZA!

NU STA, INSCRIE-TI BISERICA!

Vrei sa fii ctitor de site? Ajuta alaturi de noi, ca fiecare biserica ortodoxa sa aiba propriul sau SITE!

100% in administrarea si proprietatea Bisericii


DA CLICK aici si vezi cum mai stam AZI…

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.