Wednesday 9 december 2009

Sfantul Apostol Andrei praznuit la Catedrala arhiepiscopala Galati

Luni, 30 noiembrie 2009, galatenii si-au sarbatorit ocrotitorul, pe Sfantul Apostol Andrei. in toate bisericile s-au inaltat rugaciuni de multumire si de invocare a ajutorului Sfantului Andrei, care in urma cu 17 ani, la initiativa iPS Parinte Casian si prin hotararea Consiliului Local, a fost chemat ca patron spiritual al municipiului Galati.


La Catedrala arhiepiscopala, slujba Sfintei Liturghii a fost savarsita de un sobor de arhierei alcatuit din iPS Parinte Daniil – Mitropolit de Cesareea Atenei (Grecia), iPS Parinte Petru – Mitropolitul Basarabiei si Exarh al Plaiurilor, iPS Parinte Casian – Arhiepiscopul Dunarii de Jos, PS Parinte Corneliu – Episcopul Husilor, PS Parinte Vincentiu – Episcopul Sloboziei si Calarasilor si PS Parinte Visarion – Episcopul Tulcii, alaturi de care s-au rugat slujitori invitati din tara, din administratia eparhiala, protoierei, precum si numerosi credinciosi veniti din cele doua judete ale eparhiei, Galati si Braila.

ARHIEPISCOPIA DUNARII DE JOS

SE LUCREAZA!

NU STA, INSCRIE-TI BISERICA!

Vrei sa fii ctitor de site? Ajuta alaturi de noi, ca fiecare biserica ortodoxa sa aiba propriul sau SITE!

100% in administrarea si proprietatea Bisericii


DA CLICK aici si vezi cum mai stam AZI…

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.