Experţii confirmă că rămăşiţele găsite aproape de Ekaterinburg aparţin Romanovilor

Rămăşiţele pământeşti descoperite în afara Ekaterinburgului sunt ale membrilor familiei imperiale Romanov, a spus Nikolay Nevolin, expert din cadrul Ministerului Sanatatii din Regiunea Sverdlovsk, într-o conferinţă de presă ţinută în Ekaterinburg.

“Rezultatul conferinţei de azi este unul istoric. A fost dovedit, folosindu-se metode avansate de cercetare că rămăşiţele aparţin familiei Romanov”, a spus el.

“Nu există niciun motiv care să justifice continuarea altor cercetări şi examinări pentru că rezultatele pe care le avem sunt suficiente pentru identificarea 100%”, a spus Nevolin.

Cazul rămăşiţelor Împăratului Nicolae al II-lea al Rusiei urmează să fie închis pe 15 ianuarie 2009 după ce va fi rezumat, a declarat Vladimir Solovyov, un investigator al cazurilor de profil înalt din Comitetul rus de investigaţie.

“Cazul se aşteaptă să fie închis, pentru că oamenii care au comis crima sunt morţi. Ancheta este absolut sigură şi experţii nu s-au înşelat”, a mai spus el.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.