Imagini de la Slujba Invierii Domnului in Biserica

Imagini de la Slujba Invierii Domnului in Biserica “Sf. Imparati Constantin si Elena” – Bals

Duminica 4 aprilie, Preasfintitul Parinte Sebastian a savarsit slujba invierii Domnului la biserica “Sf. imparati Constantin si Elena” din orasul Bals.


La miez de noapte, Preasfintia Sa a dat celor prezenti lumina, slujba invierii Domnului continuandu-se mai apoi cu Canonul invierii si Sfanta Liturghie.

La finalul acesteia, Preasfintitul Parinte a multumit lui Dumnezeu pentru toate, binecuvantandu-i pe cei prezenti: “Dam slava lui Dumnezeu ca am ajuns si ziua aceasta luminata a Sfintelor Pasti.

Va felicitam pe dumneavoastra care ati avut rabdare pana acum si ati stat impreuna cu noi la rugaciune in biserica pana spre dimineata. Sa va rasplateasca Dumnezeu postul, rugaciunea, spovedania si impartasania si sa va daruiasca sarbatoarea aceasta cu bucurie in familie, cu impliniri si cu toate cele pe care vi le doriti fiecare. La multi ani tuturor! Hristos a inviat!”

stiri din Episcopia Slatinei si Romanatilor

©redactor Bogdan Roman publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 13/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.