Seara comediei romanesti – duminica, 30 mai, la Parohia Toma Cozma – Iasi

Seara comediei romanesti – duminica, 30 mai, la Parohia Toma Cozma – Iasi

1 iunie – Ziua Internationala a Copilului constituie in fiecare an un moment plin de bucurie si emotie care ne pune in fata imaginea sfanta a copilului, reinvie in memorie clipele minunate ale copilariei, dar in acelasi timp reprezinta si un moment de reflectie asupra responsabilitatii de a fi parinte, de a avea copii, de a le asigura o aleasa crestere, educare si formare.


Trebuie sa ne indreptam apoi privirea catre toti acei copii care, din cauza lipsurilor, a greutatilor de tot felul nu se pot bucura de copilarie.

Cu prilejul acestei sarbatori, Parohia Toma Cozma din Iasi invita, duminica, 30 mai, incepand cu ora 16.00, pe toti copiii si tinerii, impreuna cu parintii lor, sa participe la Seara comediei romanesti.

Prin aceasta ac?iune, Parohia Toma Cozma isi propune sa ofere momente placute mai cu seama pentru copiii care nu au avut posibilitatea de a participa la spectacole de teatru, dar ?i sa trezeasca interesul pentru minunatul tezaur al repertoriului artistic romanesc.

Pentru Lacasuri Ortodoxe, informeaza: Consilier relatii publice – Vasilica Onofrei

©Redactare Lacasuri Ortodoxe: Carmen-Ana Ion

publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 19/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.