Infrumusetare prin pictura a Catedralei din Slobozia si macheta raclei ce va adaposti Sfintele Moaste

Miercuri, 28 aprilie 2010, s-a intrunit sedinta de lucru a Permanentei Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei si Calarasilor, sub presedintia Preasfintitului Parinte Vincentiu.

Preasfintia Sa a prezentat membrilor Permanentei machetele raclei care va adaposti sfintele moaste de la Catedrala Episcopala.


Hotararile au vizat aprobarea continuarii lucrarilor de infrumusetare prin pictura a Catedralei „inaltarea Domnului” din Slobozia, precum si aprobarea tematicii si a datei de sustinere a conferintelor semestriale preotesti, acestea fiind repartizate a se desfasura in fiecare din cele 6 protoierii ale Episcopiei noastre.

in cadrul acestei sedinte, au fost aduse in discutie si propuse spre aprobare si alte probleme referitoare la buna organizare si functionare a Episcopiei Sloboziei si Calarasilor.

EPISCOPIA SLOBOZIEI SI CALARASILOR

©Teo-CHristian publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 15/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.