Sfantul Nicolae in mijlocul copiilor – program cultural-artistic la Palatul Patriarhiei

Duminica, 6 decembrie 2009, orele 17:00, in Aula Magna Teoctist Patriarhul din Palatul Patriarhiei, cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, va avea loc programul cultural-artistic intitulat „Sfantul Nicolae in mijlocul copiilor”. Vor participa elevi din clasele I-VI, indrumati de cadre didactice (invatatori, profesori de religie, profesori de educatie muzicala) de la mai multe scoli din municipiul Bucuresti.


Programul va fi precedat, de la orele 16:30, in sala Europa Christiana din Palatul Patriarhiei, de vernisajul expozitiei-concurs „Icoana din sufletul copilului”(concurs national aflat la a XVII-a editie, organizat de catre Patriarhia Romana si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii), precum si de vernisarea expozitiei de desene cu tematica religioasa „Sfantul Nicolae in mijlocul copiilor”, realizate de elevi bucuresteni.

Evenimentul este organizat de catre Arhiepiscopia Bucurestilor, prin Sectorul invatamant si Activitati cu Tineretul in parteneriat cu Inspectoratul ?colar al Municipiului Bucuresti, cu sprijinul Patriarhiei Romane.

La sfarsitul spectacolului, organizatorii vor imparti daruri tuturor copiilor, atat participantilor la spectacol, cat si micilor spectatori aflati in sala, darurile fiind oferite cu sprijinul Protoieriilor I, II si III Capitala.

Biroul de Presa al Patriarhiei Romane

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.