Patriarhia Romana recomanda slujba de rugaciune si pomenire pentru toti fauritorii Unirii Principatelor Romane, tuturor eparhiilor, duminica 24 ianuarie 2010

Duminica, 24 ianuarie 2010, cu ocazia aniversarii a 151 de ani de la Unirea Principatelor Romane (1859-2010) – act istoric care a avut loc pe Dealul Patriarhiei intr-o cladire a Bisericii situata langa Catedrala mitropolitana de atunci – la Sfanta Liturghie oficiata in Catedrala patriarhala vor fi pomeniti Domnitorul Alexandru Ioan Cuza, Mitropolitul Sofronie Miclescu al Moldovei, Mitropolitul Nifon al Tarii Romanesti si toti fauritorii Unirii Principatelor Romane, la care Biserica a contribuit in mod pilduitor.


Patriarhia Romana recomanda ca o astfel de rugaciune de pomenire sa se savarseasca in toate eparhiile ortodoxe romanesti din tara si strainatate.

BIROUL DE PRES? AL PATRIARHIEI ROMaNE

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.