Un tânăr călugăr budist acuzat de violarea unei femei britanice în Cambodgia

Phnom Penh, 19 noiembrie 2008 – Un călugăr budist de 17 ani a fost arestat, fiind suspectat de violarea unei turiste britanice într-o localitate turistică din nord-vestul Cambodgiei, a anunţat ieri poliţia.

Sophoan Thorn, călugăr doar de o lună, a fost arestat marţi. O femeie britanică, de 39 de ani, l-a acuzat de agresare sexuală, în provincia Battambang, a spus Chhengly Mey, şeful poliţiei locale.

“După ce i-a fost ghid, în peştera din partea de sus a muntelui Phnom Pov, în ziua de sâmbătă, a violat-o”, a spus Mey Chhengly, adăugând că tânărul s-a mărturisit.

Thorn Sophoan a fost arestat şi riscă până la 25 de ani de închisoare dacă se dovedeşte că este vinovat de viol, a declarat şeful poliţiei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.