PF Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, va oficia o vizita canonica in Mitropolia Banatului

in zilele de 27 – 29 noiembrie 2009, Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, va oficia o vizita canonica in Mitropolia Banatului. Din programul vizitei mentionam:

Sambata, 28 noiembrie, de la orele 10.00, Patriarhul Romaniei va oficia Sfanta Liturghie la catedrala „Sfanta Treime” din municipiul Arad, inconjurat de un sobor de ierarhi, preoti si diaconi. in continuare, de la orele 12.00, va avea loc Ceremonia de ridicare a Episcopiei Aradului la rang de Arhiepiscopie, in urma hotararii Sfantului Sinod din 18 iunie 2009.


Duminica, 29 noiembrie, de la orele 10.00, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel va oficia Sfanta Liturghie la catedrala „Sfantul Nicolae” din municipiul Deva, iar de la ora 12.00 va prezida Ceremonia de intronizare a Preasfintitului Parinte Gurie Georgiu, primul ierarh al Episcopiei Devei si Hunedoarei, eparhie infiintata prin hotararea Sfantului Sinod luata in sedinta de lucru din 18 -19 iunie 2009.

BIROUL DE PRES? AL PATRIARHIEI ROMaNE

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.