21 ianuarie 2010: Sedinta anuala a Adunarii Eparhiale a Episcopiei Slatinei si Romanatilor

Joi 21 ianuarie 201, la Complexul Dancor din com. Rotunda, va avea loc, incepand cu orele 10.00, sedinta anuala a Adunarii Eparhiale a Episcopiei Slatinei si Romanatilor.

Aceasta va fi precedata de slujba de Te Deum, oficiata de catre PS Parinte Sebastian si un sobor de preoti si diaconi, in prezenta membrilor Adunarii.


Amintim ca Adunarea Eparhiala este organul eparhial deliberativ, ce are in componenta 30 de membri (10 clerici si 20 laici) din judetul Olt, impartiti pe 5 comisii: administrativ-bisericeasca; cultural-educationala; economica, bugetara si patrimoniala; social-filantropica si organizatorica; juridica si de validare.

Adunarea analizeaza darile de seama anuale ale fiecarui sector al Episcopiei si aproba proiectele ce urmeaza a se desfasura in continuare.

Lista membrilor Adunarii Eparhiale a Episcopiei Slatinei si Romanatilor – AICI.

Episcopia Slatinei si Romanatilor

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.