Satanisti rusi condamnati pentru ucidere rituala si canibalism

Lacasuri Ortodoxe: din Moscova
Satanisti rusi condamnati pentru ucidere rituala si canibalism

?ase tineri satanisti rusi au fost condamnati astazi, luni 26 iulie 2010, la termene de pana la 20 de ani de inchisoare pentru uciderea rituala a patru adolescenti, in 2008, intr-o padure, conform presei locale.

©Traducere si redactare: Bogdan Roman pentru Lacasuri Ortodoxe®


Cei sase inculpati, dintre care patru minori la acel moment, au fost condamnati pentru "uciderea a patru persoane, in scopul ritualului de initiere, profanare si furt", se arata intr-un comunicat al Tribunalului Regional Iaroslavl (nord-est).

Conform Komsomolskaia Pravda, tinerii nu s-au oprit la uciderea victimelor ci au demonstrat chiar practici crude, canibalice, pe seama acestora.

Crimele au fost comise in iunie 2008 si ramasitele victimelor au fost descoperite in luna august a aceluiasi an.

Liderul grupului, Nikolai Ogolobniak, a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, iar ceilalti cinci complici au fost condamnati la pedepse intre 8 si 10 ani.

Un al saptelea membru al grupului a fost considerat iresponsabil si obligat la un tratament psihiatric.

Procesul a avut loc in spatele usilor inchise, avand in vedere natura infractiunilor si implicarea minorilor.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 28/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.