Guvernul rus nu le permite homosexualilor “sa distruga familia traditionala”

Lacasuri Ortodoxe: din Moscova
Guvernul rus a refuzat, miscarii homosexualilor, inregistrarea unui program oficial dedicat rasturnarii definitiei casatoriei in aceasta tara, conform unui raport citat de LSN.

?eful Administratiei Ministerului Rus al Justitiei a refuzat cererea lui Nikolai Alexeiev, un lider agitator homosexual, intrucat prin statutul organizatiei acestuia se urmareste rasturnarea modului in care Rusia defineste casatoria – ca uniune intre un barbat si o femeie.

©Traducere si redactare Bogdan Roman pentru Lacasuri Ortodoxe®


Curtea Gagarinskii Moscova a confirmat refuzul ?efului Administratiei, in data de 20 iulie 2010.

Un grup aparator al drepturilor omului crestin-ortodox a sprijinit si el decizia Administratiei, de a refuza lobby-ul propus de liderul homosexualilor.

Silantiev Roman, membru al Centrului de Aparare a Drepturilor Omului din Consiliul popular Mondial Rus (WRPC), a declarat pentru Interfax ca grupul sau a aplaudat rezultatul, declarandu-se foarte ingrijorat, la randul sau, de "tentativa de distrugere a insasi notiunii de familie traditionala."

"Experienta occidentala ne arata ca acesti homosexuali si lesbienele incearca nu doar sa ceara drepturi egale cu aparatorii stilului de viata traditional, ci sa isi impuna ideile, interzicand orice critica legata de convingerile lor", a subliniat el.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 28/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.