Friday 3 june 2011

Grupurile de aparare a drepturilor omului saluta acuzarea ucigasilor preotilor iezuiti din El Salvador

comemorarea preotilor iezuitiGrupurile pentru apararea drepturilor omului au salutat actele de acuzare din cazul iezuitilor ucisi in El Salvador.

Aparatorii Drepturilor Omului, din Salvador si SUA au aplaudat punerea sub acuzatie si emiterea mandatelor de arestare emise de un judecator spaniol, in 1989, privind uciderea a sase preoti iezuiti, a unei menajere a clericilor "si a fiicei ei de 16 ani, din Universitatea El Salvador din America Centrala – informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Printre cei 20 de fosti ofiteri militari salvadorieni numiti in Judecatoria din Eloy Velasco, in data de 30 mai 2011, se afla si Rafael Humberto Larios, ministrul de atunci al Apararii al El Salvador.

Va reamintim ca, in ziua de 16 noiembrie 1989, soldatii salvadorieni au invadat campusul Universitatii din America Centrala, si i-au ucis pe cancelarul acesteia, Ignacio Ellacuria, si pe alti patru preoti spanioli: Segundo Montes, Ignacio Martin-Baro, Amando Lopez, Juan Ramon Moreno si Joaquin Lopez – informeaza LONews – un serviciu al Agentiei de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.