Indemnul la “SEXUAL CHRISTMAS” (Craciun sexual), din Anglia si SUA, un semn de nesimtire si de prostie

craciun sexual

in ajunul Nasterii lui Hristos Asociatia Umanistilor din SUA a initiat in toata tara o campanie ateista in “ajun de sarbatori”.


in cinci orase din America, inclusiv Los-Angeles si San-Francisco, membrii craciun sexualacestei asociatii au plasat in autobuzele orasenesti afise in care apar imagini cu „Mosi craciuni zambareti” si un afis cu mesajul: "Nu exista Dumnezeu? Nu fii ingrijorat!".

Pentru desfasurarea acestei campanii s-au cheltuit aproximativ 40.000 dolari.

in acelasi timp in Marea Britanie, in toate cele 138 de magazine "An Summers" au fost afisate urari de “Craciun sexual”.

Biserica Anglicana a cerut nu odata administratiei sex-shopurilor sa scoata orice afis ce contine un mesaj cu influente crestine din vitrinele magazinelor proprii, afirmand ca “aceasta campanie nu este altceva decat un semn de nesimtire si de prostie”.

BISERICA ORTODOXA DIN MOLDOVA – MANASTIREA HANCU

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.