In Republica Moldova se tine cont inca de reclamatiile privind indecenta

Ca urmare a unui demers inaintat Primariei Municipiului Chisinau, din partea unor organizatii crestin-ortodoxe de tineret, s-a decis revizuirea panourilor publicitare din oras ce contin imagini indecente.


Astfel, in raspunsul lui Vlad Modarca, arhitectul-sef al municipiului Chisinau, se mentioneaza:

„Problemele abordate de Dumneavoastra sunt importante si merita atentie. Va informam ca imaginile publicitare sunt amplasate de catre agentii economici pe dispozitivele de reclama din municipiul Chisinau numai dupa coordonarea lor in modul stabilit. Spre regret, mai exista unele cazuri de amplasare neautorizata a unor imagini publicitare.

Va asiguram ca vom tine cont de opiniile si observatiile sanatoase pe care le-ati abordat, pentru a nu permite repetarea unor asemenea situatii si pentru a contribui in mod decisiv la educarea si cultivarea valorilor morale spiritual-crestine in randul cetatenilor nostri."

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.