(VIDEO) Patriarhul Romaniei l-a primit in vizita de “ramas bun” pe ambasadorul Georgiei la Bucuresti, la incheierea misiunii acestuia

Ambasadorul Levan Metreveli Astazi, 20 iunie 2011, Patriarhul Romaniei l-a primit la Resedinta Patriarhala, “in vizita de ramas bun”, pe ambasadorul Republicii Georgia la Bucuresti, Levan Metreveli, cu prilejul incheierii misiunii sale diplomatice in Romania.

Conform informatiilor transmise de Centrul de Presa al Patriarhiei Romane in urma cu cateva ore, “Patriarhul Romaniei a transmis un salut fratern Preafericitului Parinte Ilie al II-lea, Patriarhul Catolicos al Georgiei, si a urat succes domnului Levan Metreveli in noua sa misiune diplomatica” – informeaza Serviciul special de presa LONews.


Va prezentam in cele ce urmeaza discursul Ambasadorului, tinut la dineul din acest an, 2011, dedicat Zilei Nationale a Georgiei – ocazie cu care Levan Metreveli isi anunta si retragerea din functia detinuta in Romania si Moldova, precizand ca va urma sa fie numit ambasador al Georgiei in Canada, mai informeaza Serviciul special de presa LONews.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.