Vezi LIVE full HD COMPETITIA FINALA Sfinti Crestini – Modele de Viata…

eleve proiect In data de 9 iunie 2011, Lacasuri Ortodoxe transmite LIVE full HD, imagini de la Competitia finala din cadrul Proiectului cu deschidere internationala Sfinti Crestini – Modele de Viata.

Cum muncesc elevii… in absenta catalogului
in scolile participante la proiectul educational international “Sfinti Crestini – Modele de Viata” se organizeaza in aceasta perioada COMPETITIA FINALA intre echipele castigatoare ale fiecarei luni din proiect.

Poate nu ai indraznit sa te inscrii, dar vrei sa VEZI cum au lucrat altii tot anul. Au inventat, au combinat, au repetat, au creat, au transpirat si, pe scurt… ei au indraznit!


Este vorba de echipe de cercetatori, creatori, artizani, desenatori, pictori, actori, reporteri, designeri, jurnalisti, cantareti sau regizori, care au realizat diferite materiale, in legatura cu unul sau mai multi Sfinti pomeniti in fiecare luna a acestui an scolar, si de animatorii acestor echipe, cu program liber ales (fara tematica religioasa in mod expres).

Au lucrat cantand si dansand. NU PENTRU NOT?!!!
Si, daca vrei sa VEZI, sa AUZI lucrarile si freamatul copiilor care au lucrat cu drag pe parcursul acestui an scolar (2010/2011), si vrei sa le simti ritmul, vei avea prilejul oferit de Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe, prin intermediul unei transmisiuni LIVE full HD, in data de 9 iunie 2011, intre orele 11,00 – 13,00. S-a ales pentru aceasta prima ocazie, transmiterea competitiei finale a echipelor Scolii nr. 3 Nicolae Titulescu din sectorul 1 al capitalei.

Va reamintim ca acest proiect educational, astazi la cea de-a doua editie, a fost initiat in parteneriat de catre Asociatia Lacasuri Ortodoxe si Scoala cu cls. I-VIII nr. 3 Nicolae Titulescu, sub egida Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si al Inspectoratului Scolar al sectorului 1, coordonator Inspector de specialitate pentru Religie al Municipiului Bucuresti, Preot Prof. Gheorghe Dogaru. De la debutul proiectului (2009/2010) pana in prezent s-au inscris in proiect 20 scoli si licee din Romania.
Rezultatele finale ale proiectului pentru anul scolar in curs vor fi prezentate pe site-ul dedicat: www.sfinticrestini.ro si in detaliu, pe platforma de lucru online a scolilor inscrise.
Pe 9 iunie vom fi gata si noi sa-i aplaudam pe elevii castigatori!

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.