Vaticanul mediatizeaza beatificarea Papei Ioan Paul al-II-lea pe Facebook si YouTube

beatificarea papa Lacasuri Ortodoxe: din Vatican
Vaticanul mediatizeaza beatificarea Papei Ioan Paul al-II-lea pe Facebook si YouTube

Vaticanul a luat doua initiative menite sa mediatizeze pe Facebook si YouTube beatificarea Papei Ioan Paul al II-lea, in data de 1 mai, in Piata Sfantul Petru din Roma, a declarat luni, 14 martie 2011, agentia de stiri i.media.

Centrul de Televiziune al Vaticanului (CTV), in colaborare cu Radio Vatican, a difuzat pe site-ul sau web un „video-sharing YouTube” si o noua pagina dedicata Papei polonez.


intre 3 si 4 materiale video vor fi adaugate zilnic pe You Tube in contul deschis special.

Aceste filme vor fi, de asemenea, vizibile si pe o pagina nou creata pe reteaua sociala Facebook, online, dedicata lui Ioan Paul al II-lea.

Filmele fac parte, in cea mai mare parte, din arhivele pontificatului Papei polonez, anuale. CTV a mai realizat, de asemenea, montaje video, pe baza inregistrarilor furnizate de catre editori diferiti ai Radio Vatican.

Adresele acestor noi pagini sunt:

– YouTube beatificare Papa Ioan Paul al-II-lea 2011 (click)

si

Facebook beatificare Papa Ioan Paul al-II-lea 2011 (click)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.