“Fascismul ortodox” si guvernarea unica mondiala, declarate de evrei ca “absurde”. Neo-paganism

Asa-zisul “fascism ortodox” din Rusia este de fapt unul neo-pagan

Rusia nu se confrunta cu nicio amenintare a asa-zisului "Fascism Ortodox”, a asigurat presedintele Congresului Comunitatii Religioase Evreiesti din Rusia, rabinul Jinovi Kogan.

©Traducere si Redactare Lacasuri Ortodoxe: Bogdan Roman


"Principalele grupuri naziste nu sunt ortodoxe. Sunt neo-pagane", a declarat acesta miercuri, 18 august 2010, la o conferinta de presa tinuta in Moscova.

Potrivit lui Kogan, citat de Interfax, neo-paganii organizati in diferite grupuri, cum ar fi Kolovrat si Rosiiskii Kulak, prezinta o amenintare majora.

Kogan a numit absurde articolele despre un "guvern mondial evreiesc" sau despre "guvernarea unica mondiala", postate recent pe Internet.

"Unitatea evreiasca si solidaritatea sunt doar legende. Comunitatile evreiesti traiesc cele mai adanci contradictii in interior", a mai subliniat el.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 31/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.