Ambasadorul Romaniei in Norvegia primeste cea mai inalta distinctie bisericeasca pentru mireni

ambasador in norvegia cristian istrate “Ca semn de apreciere pentru sprijinul acordat comunitatilor ortodoxe romanesti din regatul norvegian”, Cristian Istrate, ambasadorul Romaniei in Norvegia, a primit in ziua de 3 iulie 2011, “Crucea Nordului”, cea mai inalta distinctie pentru mireni a Episcopiei Ortodoxe Romane a Europei de Nord, informeaza Centrul de Presa al Patriarhiei Romane.

Distinctia i-a fost acordata cu prilejul incheierii misiunii sale diplomatice in Norvegia, de catre Preasfintitul Episcop Macarie, dupa Sfanta Liturghie, savarsita in biserica Parohiei Ortodoxe Romane din Oslo cu hramurile ‘invierea Domnului’ si ‘Sfintii Mucenici Ioan Valahul si Halvard Norvegianul’.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.