Guvernul bulgar incearca sa ajute Biserica, fara sa interfereze

primul ministru bulgar ajuta biserica “Incercam sa sprijinim Biserica, cat de mult putem, fara a interfera.

Cred ca sunteti multumiti de ultimii doi ani, cand Cetatenii pentru Dezvoltarea Europeana a Bulgariei au fost la putere” – sunt cuvintele primului-ministru bulgar, Boiko Borisov, rostite cu ocazia unei intalniri cu sefii Bisericii Bulgare, conform unor informatii primite de la membri-abonati aflati in zona, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

La intalnire au mai fost prezente si delegatiile care au vizitat Bulgaria, cu ocazia aniversarii celor 40 de ani de la intronizarea Patriarhului Maxim al Bulgariei.

in semn de raspuns, Mitropolitul Dometian de Vidin si-a exprimat recunostinta in fata primului-ministru si a Guvernului sau, in numele Patriarhului Maxim si al Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Bulgare, mai informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.