A aparut CD-ul Lucrarea pocaintei, interviu cu Parintele Melhisedec, Staretul Manastirii Lupsa

Arhiepiscopia Ortodoxa Romana de Alba Iulia si Radio Reintregirea au editat CD „Lucrarea pocaintei”, un interviu cu Parintele Melhisedec, staretul Manastirii Lupsa.

Istoria manastirii Lupsa e istoria poporului roman din Transilvania. Nu s-au pastrat multe date istorice, in schimb s-a pastrat o incarcatura de durere si de suferinta, de la 1429 si pana in zilele noastre.
Manastirea a fost desfiintata in 1775 si a functionat ca biserica de mir. A fost reinfiintata in 1990 cu binecuvantarea IPS Andrei al Alba Iuliei si are hramul „inaltarea Sfintei Cruci”.


Parintele Protosinghel Melhisedec Ungureanu este staret al Manastirii Lupsa din 1998 si pastoreste obstea de 15 monahi.

La Manastirea Lupsa e afla o particica din Crucea Domnului Hristos, mai multe sfinte moaste si o copie a icoanei facatore de minuni Paramythia de la manastirea Vatoped din Sfantul Munte Athos.

CD-ul „Lucrarea pocaintei” cu Parintele Staret Melhisedec ii puteti gasi la Catedrala Reintregirii si la magazinele de carti si obiecte bisericesti din Alba Iulia, Sebes si Targu-Mures.

Poate fi comandat si pe internet la adresa www.reintregirea.ro, sau la numarul de telefon: 0258 – 810373.

Cateva cuvinte despre acest interviu realizat de Parintele Sabin Voda cu Parintele Staret Melhisedec, gasiti dand click pe banner:

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.