Slujba Paraclisului in lectura Preasfintitului Parinte Lucian, acompaniat de Grupul Katharsis: lansarea unui nou album audio la Episcopia Caransebesului

Daca pe parcursul ultimilor ani, credinciosii Episcopiei Caransebesului au avut ocazia sa se intalneasca in nenumarate randuri cu intaistatatorul acestei eparhii, Preasfintitul Parinte Episcop Lucian, slujind Sfanta si Dumnezeiasca Liturghie „cu timp si fara de timp” in aproape toate bisericile judetului Caras-Severin, iata ca a venit momentul ca bucuria sa fie mai mare prin lansarea unui nou album audio.


Duminica, 13 septembrie 2009, in ajunul praznicului inaltarea Sfintei Cruci, la catedrala istorica a Caransebesului, in prezenta inaltpreasfintitului Parinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei si Mitropolit al Oltenia si a Preasfintitului Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei, a avut loc lansarea „Paraclisului Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu” in format audio, realizat de Episcopia Caransebesului prin participarea Preasfintitului Parinte Lucian si a Grupului psaltic „Katharsis”, condus de psaltul prof. Alin Buliga.

Albumul audio contine slujba Paraclisului in lectura Preasfintitului Parinte Lucian, acompaniat de Grupul „Katharsis”.

ii invitam pe toti cei iubitori de frumusete duhohovniceasca sa descopere aceasta minunata alcatuire, disponibila in toate magazinele Episcopiei Caransebesului si la pangarele bisericilor si manastirilor eparhiale.

Un fragment din Sfanta Liturghie oficiata in sarbatoarea nasterii Maicii Domnului 2009, dand click aici (o inregistrare Lacasuri Ortodoxe):

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.