Publicatie noua, religioasa, gratuita in Franta

Lacasuri Ortodoxe: din Paris
Lansarea unei noi publicatii religioase catolice

O publicatie catolica gratuita lunara, denumita "Invizibil", a fost pusa in circulatie in ziua de miercuri, 27 ianuarie 2010, cele 200.000 de exemplare distribuite "satisfacand asteptarile ridicate ale spiritualitatii de astazi – au anuntat fondatorii ei intr-o declaratie.

"Acum, cand religia este mai mult decat oricand redusa la sfera privata, “Invizibil” vrea sa ofere credintei crestine o noua vizibilitate in societatea franceza", a scris fondatorul publicatiei lunare, Fourtan Jean-Baptiste, fondator si al Festivalului de Pasti in Chartres si Hubert de Torcy, director al editurii Emmanuel.

Prima editie a “Invizibil”-ului a publica un sondaj de opinie care demonstreaza ca mai mult de sapte din zece persoane franceze vad religia ca pe un atu al societatii. Publicatia are 24 de pagini si include o sectiune centrala care furnizeaza informatii parohiale din apropiere.

Trei titluri din presa catolica s-au alaturat proiectului: saptamanalul "La vie”, publicatia de rugaciune “Magnificat” si publicatia “Il e vivant!”.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.