Episcopia Ortodoxa Romana a Italiei a primit invitatia de a participa, in 28 aprilie 2010, la inchinarea la Giulgiul Mantuitorului din Torino (Italia)

28 aprilie 2010 – Pelerinaj la Giulgiul Mantuitorului – Torino (Italia)

Episcopia Ortodoxa Romana a Italiei a primit invitatia de a participa, In 28 aprilie 2010, la Inchinarea la Giulgiul Mantuitorului din Torino(Italia)

Pelerinaj la Giulgiul Mantuitorului – Torino (Italia)


Episcopia Ortodoxa Romana a Italiei a primit invitatia, din partea Arhiepiscopiei Catolice de Torino, de a participa, In 28 aprilie 2010, la Inchinarea la Giulgiul Mantuitorului, pastrat In Catedrala din Torino (Italia), eveniment ce are loc la un interval de cativa zeci de ani.

In 28 aprilie 2010, Incepand cu ora 7.30, va fi permisa intrarea pelerinilor romani pentru a se Inchina la Giulgiu, urmand ca la ora 21.00 sa se savarseasca slujba Vecerniei.

Accesul va fi permis doar In baza unui bilet de intrare, emis de Biroul pentru Ecumenism al Arhiepiscopiei Catolice.

Inscrieri si informatii la:

pelerinaj.torino@mitropolia.eu

pelerinage.turin@mitropolia.eu
pellegrinaggio.torino@mitropolia.eu

– stiri din MITROPOLIA ORTODOXA ROMANA A EUROPEI OCCIDENTALE SI MERIDIONALE

©KSLCatalin publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 13/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.