Priveghere la Manastirea Dintr-un Lemn 2012

Priveghere la Manastirea Dintr-un Lemn 2012 slideÎn după amiaza zilei de vineri, 7 septembrie 2012, Înaltpreasfinţitul Părinte Gherasim, Arhiepiscopul Râmnicului, a participat la slujba de Priveghere de la Mănăstirea Dintr-un Lemn, judeţul Vâlcea, care are hramul „Naşterea Maicii Domnului”. Înaltpreasfinția Sa împreună cu un sobor de preoți și diaconi a săvârșit cu acest prilej slujba Vecerniei cu Litie.

La finalul slujbei Înaltpreasfinţitul Arhiepiscop Gherasim a ţinut un cuvânt de învăţătură în care a scos în evidenţă însemnătatea Praznicului Naşterii Maicii Domnului nostru Iisus Hristos.

La slujba de Priveghere au luat parte numeroşi credincioşi din eparhie și din țară.

Sâmbătă, 8 septembrie, Înaltpreasfinţitul Părinte Gherasim va oficia Sfânta Liturghie Arhierească alături de un sobor de preoţi şi diaconi la Mănăstirea Ostrov din staţiunea Călimăneşti, care deasemenea îşi cinsteşte ocrotitoarea.

Arhidiacon Ioan Liviu Găman

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.