Marketingul si educatia in muzee – editia a III-a – la Complexul National Muzeal ASTRA

Complexul Naţional Muzeal ASTRA şi Reţeaua Naţională a Muzeelor din România organizează la Sibiu, în zilele de 4 şi 5 octombrie 2012, cea de-a treia ediţie a sesiunii de comunicări Marketingul şi educaţia în muzee. Manifestarea se va desfăşura pe cele două secţiuni tematice din titlu, lucrările urmând a fi publicate de către editura ”ASTRA Museum” în periodicul dedicat manifestării. Principalul scop al evenimentului este realizarea unui util schimb de experienţă între specialiştii din muzeele româneşti implicaţi în activităţi educaţionale sau de marketing.

Deschiderea sesiunii va avea loc joi, 4 octombrie 2012, la ora 10.00, în sala de conferinţe a Centrului ASTRA pentru Patrimoniu, din Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA (Sibiu, str. Pădurea Dumbrava nr. 20). Programul manifestării va include, pe lângă prezentarea lucrărilor de specialitate şi dezbaterile pe marginea lor, workshopuri pe teme legate de organizarea programelor educaţionale din muzee şi de strategiile de marketing ale acestora.

La ediţia din acest an participă peste treizeci de persoane, reprezentând muzee din toată ţara, precum şi mai multe instituţii care derulează programe educaţionale sau de formare profesională, în strânsă colaborare cu specialiştii din instituţiile muzeale, informeaza Biroul de presa al Complexului National Muzeal ASTRA.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.