publicat în: Arhivă

Gandul la parintele Teofil imi descopera in fata ochilor o livada de meri infloriti…

Gandul la parintele Teofil imi descopera in fata ochilor o livada de meri infloriti…

Il pomenesc pe preabunul parinte in toate rugaciunile mele si sper sa se bucure de bucuria ce ne-a dat-o!


SocialTwist Tell-a-Friend


Mare bucurie aduce sufletului meu numai gandul la parintele Teofil.

Nu l-am cunoscut. Am citit doar "Veniti de luati bucurie" in urma cu 7 ani si de atunci, adesea, imi sprijin sufletul pe bunatatea si iubirea ce izvoresc din ea (din carte).

Nu poti sa traiesti bucuria decat atunci cand randurile pe care le citesti sunt pline de har.

Gandul la parintele Teofil imi descopera in fata ochilor o livada de meri infloriti, cu miros ametitor si un sentiment de bucurie, iubire si vesnicie.

Cartea aceasta m-a transformat intr-un vas comunicant inundat de iubire. Il pomenesc pe preabunul parinte in toate rugaciunile mele si sper sa se bucure de bucuria ce ne-a dat-o!

Autor: Luminita Enache – pentru Lacasuri Ortodoxe – 27 mai 2010

©Redactare: KSLCatalin

ALTE zeci de MESAJE (la care puteti si Dvs adauga unul) gasiti aici: http://arhiva.lonews.ro/teofil-paraian-parintele-raspaditor-de-bucurie.html


Formularul creat pentru a oferi membrilor, abonatilor si vizitatorilor Lacasuri Ortodoxe ocazia de a-si putea exprima gandurile, amintirile, mesajele, trairile legate de acest mare duhovnic si parinte al nostru: Pr. Arhimandrit Teofil Paraian – un parinte "raspanditor de bucurie"*, poate fi accesat dand click aici: .

Mesajele vor fi triate de administratia Lacasuri Ortodoxe, rezervand bineinteles si subintelegand drepturile de postare si publicare ulterioara.

* Intr-un interviu realizat cu ocazia unei lansari ce carte, nu cu mult timp inainte de a se muta la Domnul, parintele Teofil afirma: "As fi foarte bucuros daca as sti ca am reusit astfel, prin ce-am facut in viata mea, sa fiu si eu raspanditor de bucurie!"