L-am cunoscut pe Parintele Teofil prin dr. Ana Crasnic…

IN SCOALA PARINTELUI TEOFIL,

«Draga, noi doi am fost prieteni Inainte sa-ti fiu duhovnic»

L-am cunoscut pe Parintele Teofil prin dr. Ana Crasnic…


SocialTwist Tell-a-Friend


L-am cunoscut pe Parintele Teofil prin dr.Ana Crasnic, un om si un medic despre care eu pot sa spun ca este *MAINILE LUI DUMNEZEU*, pentru mine si pentru tatal meu.

ESTE UN MEDIC, SI MULT MAI MULT DECAT ATAT ESTE… UN OM CUMSECADE, IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI… DUPA CUM NE-A INVATAT DRAGUL NOSTRU PARINTE.
EU, II MULTUMESC BUNULUI DUMNEZEU PENTRU INTALNIREA CU ACESTI OAMENI .
POTE CA DE ASTA TATA MAI ESTE ACUM IN VIATA

VA MULTUMESC
ADINA

Autor: Adina Luca – pentru Lacasuri Ortodoxe – 27 mai 2010

©Redactare: KSLCatalin

ALTE zeci de MESAJE (la care puteti si Dvs adauga unul) gasiti aici: http://arhiva.lacasuriortodoxe.ro/teofil-paraian-parintele-raspaditor-de-bucurie.html


Formularul creat pentru a oferi membrilor, abonatilor si vizitatorilor Lacasuri Ortodoxe ocazia de a-si putea exprima gandurile, amintirile, mesajele, trairile legate de acest mare duhovnic si parinte al nostru: Pr. Arhimandrit Teofil Paraian – un parinte "raspanditor de bucurie"*, poate fi accesat dand click aici: .

Mesajele vor fi triate de administratia Lacasuri Ortodoxe, rezervand bineinteles si subintelegand drepturile de postare si publicare ulterioara.

* Intr-un interviu realizat cu ocazia unei lansari ce carte, nu cu mult timp inainte de a se muta la Domnul, parintele Teofil afirma: "As fi foarte bucuros daca as sti ca am reusit astfel, prin ce-am facut in viata mea, sa fiu si eu raspanditor de bucurie!"

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.