Saturday 24 april 2010

Slujba de pomenire la 6 luni de la mutarea la Domnul a Pr. Teofil Paraian si Simpozion in Mitropolia Banatului

Sub genericul „Prieteni pentru vesnicie. In memoriam Parintele Teofil Paraian” In zilele de 27 si 28 aprilie 2010 se va desfasura la Timisoara un simpozion care va reuni ierarhi, clerici, monahi si credinciosi din tara si din strainatate, ce vor da marturie despre personalitatea Parintelui Teofil, trecut la cele vesnice In toamna anului trecut. Simpozionul se va desfasura dupa urmatorul program:


SocialTwist Tell-a-Friend

– marti 27 aprilie, orele 18, In Aula Magna a Universitatii de Medicina si Farmacie din Timisoara (piata Eftimie Murgu nr. 2), „Intalnire cu Parintele Teofil cel ramas In inimile noastre”;

– miercuri 28 aprilie, orele 7:30, Sfanta Liturghie arhiereasca la catedrala mitropolitana;

– miercuri 28 aprilie, orele 18, In Aula Magna a Universitatii de Medicina si Farmacie din Timisoara (piata Eftimie Murgu nr. 2), „Intalnire cu cei care au fost In timp editori si prieteni ai Parintelui Teofil”;

– joi 29 aprilie, orele 7:30, Sfanta Liturghie arhiereasca la catedrala mitropolitana, urmata de slujba de pomenire la sase luni de la mutarea la Domnul a Parintelui Teofil Paraian.

(aici, categoria "Teofil Paraian – Parintele raspanditor de bucurie")

©Teo-Christian publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 14/2010

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.