IN MEMORIAM: A fost lumina si dragoste, bucuria sufletului meu…

A fost lumina si dragoste, bucuria sufletului meu


SocialTwist Tell-a-Friend

Doar cunoscandu-l pe parintele am inteles ce-nseamna bucuria si iubirea in Hristos.

A fost lumina si dragoste, bucuria sufletului meu iar acum in Saptamana Mare as vrea sa-i aduc si eu un strop de bucurie din tot ceea ce dansul mi-a daruit.

Cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima inaltimea dragostei si a trairii duhovnicesti de la savarsirea Sfintei Liturghii.

Una dintre cele mai frumoase Liturghii din viata mea la care am asistat cu timp in urma, si la care a slujit alaturi de PS Paisie Lugojanu, mi-a ramas intiparita pe veci in inima si-n suflet.

Sa va odihniti in pace, parinte drag!

Fuicu Andreea (andreea…..@yahoo.com) – mesaj primit astazi 29 martie 2010.

ALTE zeci de MESAJE (la care puteti si Dvs adauga unul) gasiti aici: http://arhiva.lacasuriortodoxe.ro/teofil-paraian-parintele-raspaditor-de-bucurie.html


Formularul creat pentru a oferi membrilor, abonatilor si vizitatorilor Lacasuri Ortodoxe ocazia de a-si putea exprima gandurile, amintirile, mesajele, trairile legate de acest mare duhovnic si parinte al nostru: Pr. Arhimandrit Teofil Paraian – un parinte "raspanditor de bucurie"*, poate fi accesat dand click aici: .

Mesajele vor fi triate de administratia Lacasuri Ortodoxe, rezervand bineinteles si subintelegand drepturile de postare si publicare ulterioara.

* Intr-un interviu realizat cu ocazia unei lansari ce carte, nu cu mult timp inainte de a se muta la Domnul, parintele Teofil afirma: "As fi foarte bucuros daca as sti ca am reusit astfel, prin ce-am facut in viata mea, sa fiu si eu raspanditor de bucurie!"

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.