Invitatie in Parohia Sf Ap Andrei din Birmingham

Parohia Sfantul Apostol Andrei din Birmingham va invita sa participati la hramul parohiei care va avea loc Sambata 27 noiembrie 2010 la Saint Francis Hall Chaplaincy Univeristy of Birmingham
Program:

©Redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: TEO-CHristian


11.00 – Sfanta Liturghie in Worship Room
1.0 – Masa Festiva in Cadbury Room
2.00 – Concert al Corului Psalmodia Transilvania in Worship Room
3.00 – Expozitie de carte si icoane

In cadrul acestui eveniment de o deosebita insemnatate crestineasca va avea loc o strangere de fonduri. Donatiile au scopul achizitionarii de obiecte liturgice necesare bisericii.
“Hramul implineste acelasi rol in viata bisericii ca si ingerul pazitor in viata particulara a credinciosilor. El este paznicul bisericii in istorie, caci aceasta este mireasa lui Hristos.
Hramul privegheaza continuu viata spirituala a credinciosilor, care vin cu regularitate in sfantul lacas, cu frica de Dumnezeu, cu credinta si cu dragoste.

Acestora le da mila si ajutor, ii scapa de necazuri si nevoi, de dureri si suferinte.
Hramul Bisericii este modelul viu de urmat in pelerinajul nostru pamantesc prin viata harica a sfintelor taine, prin care crestem in Hristos, intram in comunitate de viata fericita cu Sfanta Treime, ne indumnezeim.
Prin hram ajungem ingeri luminati in trup, una in sfintenie, dupa care tanjeste sufletul credinciosului drept-maritor.”

Saint Francis Hall / Capela Universitatii Birmingham / Edgbaston Park Road B152UD

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 43/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.