O femeie tadjica islamista, urmarita la nivel international, a fost arestata in Moscova

O femeie tadjica islamista, urmarita la nivel international, a fost arestata in Moscova

Lacasuri Ortodoxe: din Moscova
Serviciul Federal de Securitate (FSB) si ofiterii de la criminalistica din Rusia au retinut o femeie din Tadjikistan, cautata in tara ei de cinci ani, pentru instigare la rasturnarea sistemului constitutional, a declarat o sursa din cadrul sistemului de aplicare a legii, in urma cu cateva ore, astazi, vineri 20 mai 2011, pentru Interfax, informeaza Lacasuri Ortodoxe.

“Ofiterii FSB si colaboratorii din cadrul serviciului de criminalistica au retinut o femeie in varsta de 34 de ani, din Tadjikistan, in dupa-amiaza zilei de joi, in Balsoi Kiselnii Lane”, a declarat sursa.

Ea a adaugat ca femeia a fost urmarita la nivel international incepand cu anul 2006. Procuratura din Tadjikistan o cauta pentru instigare la rasturnarea sistemului constitutional din tara ei si instituirea unei republici islamice.

“Femeia se afla la aceasta ora intr-un centru de pre-detentie, asteptand decizia privind extradarea sa”, a mai spus sursa, fara a dezvalui numele detinutei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.