Cercuri Pedagogice ale profesorilor care predau religie in Episcopia Salajului

Cercuri Pedagogice ale profesorilor care predau religie in Episcopia Salajului

Vineri, 30 aprilie 2010, la ?coala Gimnaziala “Iuliu Maniu” din municipiul Zalau si la Grupul ?colar “Octavian Goga” din Jibou, se vor desfasura lucrarile Cercurilor Pedagogice ale profesorilor care predau religie in Episcopia Salajului.


Pe langa problemele de ordin metodic, in cadrul acestor intalniri se vor sustine referate si se vor purta discutii in legatura cu tema “Simbolul credintei in ora de religie”. Manifestarea face parte din programul dedicat Anului omagial al Crezului si al Autocefaliei.

Cu aceeasi ocazie, se va derula si prima etapa din procesul de evaluare a activitatii profesorilor de religie in vederea acordarii titlului de “Profesorul anului“.

in anul 2009 a fost instituita si acordata in premiera distinctia „Profesorul anului” pentru unul dintre profesorii de religie care s-a remarcat in mod desosebit in cursul anului scolar.

Aceasta distinctie se acorda anual in urma unei evaluari complexe, desfasurata in mai multe etape, care include votul colegilor, evaluarea activitatii de catre preotii parohi, analiza raportului de autoevaluare si votul secret al unei comisii formate din 13 membri, prezidata de Preasfintitul Parintre Episcop Petroniu.

EPISCOPIA SALAJULUI

©Alex-Daniel Rotariu publicat in MONITOR Lacasuri Ortodoxe 15/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.