AUDIO: PREDICA DE AZI – Parabola Tanarului bogat 30 august 2009 (Duminica a 12-a dupa Rusalii) – Pr. Stavrofor Vasile Ailioaei (Biserica Podeanu – Bucuresti)

Se cade ca astazi sa meditam putin, nu asupra bogatiei sau asupra saraciei tanarului din Evanghelie. Fiecare dintre noi incercam sa lasam ceva in urma noastra. ?i e firesc… Cel care are familie are si datoria aceea de a lasa tot atata mostenire sufleteasca, daca nu chiar mai multa decat lasa din cea materiala.


Sunt atatea cazuri, mai ales in zilele noastre, in care au strans cate ceva pentru copii si apoi acestia nu se mai vad intre ei, fiindca nu mai stiu cum sa si le imparta…

Sa stiti ca, in viata, fiecare dintre noi ne alegem calea catre Dumnezeu. Dar… asa cum fac alergatorii… se gandesc, in timp ce alearga… la ce? La cununa pe care o vor primi si, in dorul acela dupa cununa, uita si de eforturi, si de dureri, si de tot ceea ce se mai intampla… Amin!

Fragment din predica Parintelui Stavrofor Vasile Ailioaei, paroh al Bisericii Podeanu din Bucuresti – acolo unde se gasesc Moastele Sfantului Apostol Simon Zilotul: Parabola Tanarului bogat (Duminica a 12-a dupa Rusalii).

Pentru AUDIO – predica integrala (inregistrare Lacasuri Ortodoxe), dati click aici: .

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.