EXCLUSIV: Medalie de aur pentru actorii Ana Pepine si Paul Cimpoieru – membrii companiei “PassePartout Dan Puric”. Spectacolul: “Doi dintre noi”

EXCLUSIV: Medalie de aur pentru actorii Ana Pepine si Paul Cimpoieru – membrii companiei "PassePartout Dan Puric". Spectacolul: "Doi dintre noi"

In luna iulie a acestui an, 2010, compania "PassePartout Dan Puric" a fost la a patra participare in cadrul Festivalului-Concurs International de Drama si Pantomima de la Belgrad, editia a 35-a.

Informatia a fost oferita in exclusivitate Lacasuri Ortodoxe®, de Drd. Stelian Gombos, Consilier la Secretariatul de Stat pentru Culte din cadrul Guvernului Romaniei.

©Redactare Carmen-Ana Ion


Lansat in anul 1975 la initiativa actorilor teatrului din Zemun, una dintre cele 17 municipalitati care constituie orasul Belgrad din Serbia, festivalul isi propune sa promoveze cele mai deosebite creatii din arta dramatica, folosind limbajul universal.

Piesa “Doi dintre noi” a reprezentat Romania, alaturandu-se trupelor de actori din Serbia, Japonia, Elvetia, Croatia, Ungaria si Statele Unite ale Americii. Scenariul si regia piesei apartin actorilor care o joaca, iar coregrafia este semnata de Lelia Marcu.

Un spectacol de miscare, sunet si imagine, unde gestul uman se imbina cu sensurile iubirii, cu istoria artelor si a muzicii. Se poate spune ca este o poveste de iubire clasica, o calatorie de la descoperirea celui mai important sentiment din viata unui om, dragostea, si pana in prezent.

Dupa patru zile de competitie, actorii ANA PEPINE si PAUL CIMPOIERU, membrii ai companiei "PassePartout Dan Puric", au primit medalia de aur la sectiunea Pantomima, cu spectacolul “ Doi dintre noi”, un nou succes al teatrului romanesc.

Informatia poate fi citita in prezent doar pe Lacasuri Ortodoxe!

Fiindca vizitatorii nostri merita sa fie cei dintai… informati!

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 28/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.