Patriarhul Georgiei a primit-o pe Sharon Stone. Renumita actrita a fost surprinsa plangand

sharon stone plangand in vizita la Patriarhul GeorgieiPatriarhul Georgiei a primit-o pe Sharon Stone

Sharon Stone a vizitat Patriarhia Ortodoxa a Georgiei, la Tbilisi, iar in ziua de duminica, 5 iunie 2011, Catolicosul Georgiei, Patriarhul Ilia al II-lea a primit-o pe actrita celebra la resedinta sa.

Sharon Stone a ascultat, cu aceasta ocazie, compozitii muzicale ale Patriarhului georgian si a avut posibilitatea admirarii mai multor icoane. Patriarhul a purtat, de asemenea, mai multe discutii despre arta cu renumita actrita, informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Mai tarziu, Ilia al II-lea a condus-o pe Sharon Stone la Gradina sa de Iarna. Dupa intalnire, Patriarhul georgian i-a daruit lui Sharon Stone o icoana cu Maica Domnului.

sharon stone intalnire cu patriarhul georgiei in timpul intalnirii cu Patriarhul Georgiei, celebra actrita, Sharon Stone, a fost surpirnsa de fotografi plangand / la Sakartvelo, in data de 6 iunie 2011.

in anul 2001, Sharon Stone a suferit o hemoragie cerebrala, riscand sa moara. Mai apoi, aceasta a marturisit ca a trait o experienta aproape de moarte si a vazut permanent o lumina alba in acea perioada – informeaza Agentia de Stiri Lacasuri Ortodoxe.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.