Expozitia Aniversara OrthPhoto la Mioveni

Dupa cinci ani de existenta in spatiul virtual, comunitatea Orthphoto organizeaza in anul 2009 o expozitie fotografica aniversara. Cu aceasta ocazie sunt expuse 300 de fotografii dintre cele mai reusite publicate pe site, fotografiile apartinand unui numar de 170 de autori din 43 de tari de pe 5 continente.

Dintre cele peste 100 de tari din lume de unde este accesat site-ul nostru si cele peste 1300 de vizite inregistrate zilnic, Romania este a doua tara in ceea ce priveste audienta acestui serviciu fotografic, dupa Polonia, tara gazda a serverului Orthphoto.


Astfel, cu binecuvantarea inalt Prea Sfintitului Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului, Orthphoto si Centrul Cultural Mioveni, impreuna cu Primaria Orasului Mioveni va invita Sambata, 19 Septembrie 2009, incepand cu orele 16.00, la lansarea Expozitiei Aniversare de 5 ani a Orthphoto, in incinta Casei de Cultura a Orasului Mioveni.

Evenimentul va avea invitat pe teologul si scriitorul Laurentiu Dumitru dar si numerosi invitati din spatiul clerical si cultural.

Expozitia poate fi vizitata pana pe 27 septembrie 2009. Dupa Mioveni expozitia aniversara Orthphoto va fi expusa si la Iasi.

Va asteptam cu drag!

Ionu? Trandafirescu (tranda_art)

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.