A doua editie a Conferintei Studentilor, Profesorilor si Cercetatorilor Romani din Marea Britanie Londra, 24 octombrie 2009

La 24 octombrie 2009, Ambasada Romaniei la Londra va gazdui, la sediul din 1 Belgrave Square SW1X 8PH, intre orele 10.30 – 16.30, a doua editie a Conferintei studentilor, profesorilor si cercetatorilor romani din Marea Britanie.


Pentru pregatirea Conferintei a fost constituit un comitet de organizare din care fac parte studenti, cercetatori si profesori romani de la universitatile Canterbury Christ Church, Kent, London School of Economics, London Metropolitan, Reading si Westminster precum si reprezentanti ai celor trei institutii care patroneaza evenimentul: Ambasada Romaniei in Marea Britanie, Fundatia Ratiu si Camera de Comert Britanica Romana.

Conferinta va debuta cu o sesiune de prezentari sustinute de patru invitati de onoare, reprezentanti ai sectoarelor de afaceri, academic, non-guvernamental si mass media din Romania si Marea Britanie. Dezbaterile vor continua in cadrul unor grupuri de lucru care vor aborda urmatoarele teme: Romania si criza financiara; promovarea limbii romane si a cercetarii romanesti in Marea Britanie; programe pentru promovarea tineretului in Romania si in Marea Britanie; Prezentarea Ligii Studentilor Romani din Strainatate.

Pentru mai multe informatii si inscriere accesati: http://rostudent.co.uk/

Cristina-Narcisa Nita

Press Attaché /Embassy of Romania in the UK

Arundel House/ 4 Palace Green / London W8 4QD

Tel.: 0044 20 7937 9669/
Fax: 0044 20 7937 8069

Mobile: 0044 75 00 55 88 44

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.