Masa rotunda: Presa religioasa, devenire si actualitate

Masa rotunda despre presa religioasa din Romania organizata la Alba Iulia de Uniunea Ziaristilor Profesionisti si Asociatia Ziaristilor si Editorilor Crestini
Membrii Uniunii Ziaristilor Profesionisti din Romania (UZP) si ai Asociatiei Ziaristilor si Editorilor Crestini (AZEC) se vor intalni sambata, 13 februarie 2010 la Alba Iulia pentru o dezbatere despre presa romaneasca religioasa.


intalnirea de sambata seara va fi organizata la Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia, cu binecuvantarea inalt Prea Sfintitului Andrei, arhiepiscopul de Alba Iulia.

Tema mesei rotunde, care se va desfasura la Centrul eparhial de la ora 20.00, este „Presa religioasa – devenire si actualitate”, informeaza Arhiepiscopia Albei.

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.