Papa Benedict al XVI-lea a asistat la un numar de echilibristica

Lacasuri Ortodoxe: din Vatican
papa si circarii Papa Benedict al XVI-lea a asistat la un numar de echilibristica

Spectacol neobisnuit la Vatican: 4 acrobati au efectuat un numar scurt, miercuri, 15 decembrie 2010, in fata Papei Benedict al XVI-lea, care a urmarit spectacolul, zambitor, si chiar s-a ridicat in picioare pentru a-i saluta, la sfarsitul reprezentatiei.

©Traducere si redactare pentru Lacasuri Ortodoxe: KSLCatalin


Fratii Pellegrini, care au castigat Clovn-ul de Aur la festivalurile din Moscova si Monte Carlo, au facut parte dintr-o delegatie a Congresului International al Circului, prezenta in cadrul audientei generale a Papei.

Cand delegatia a fost anuntata in sala de audienta, echilibristii, toti imbracati in alb, au venit la Papa, si-au aruncat jachetele si, cu pieptul dezgolit, au efectuat acrobatii pentru aproximativ zece minute.

La sfarsitul sedintei, la care au participat 7.000 de persoane, conform Vaticanului, Papa Benedict al XVI-lea i-a salutat, schimband chiar si cateva cuvinte cu acestia.

Este obisnuit ca grupurile participante la audientele generale ale Papei sa se manifeste prin cantece, dar acest spectacol este unul cu mult mai rar.

articol publicat in paginile scrise MONITOR Lacasuri Ortodoxe® nr. 48/2010

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.