Wednesday 4 november 2009

Judecarea crucifixului: o decizie “inacceptabila”, conform declaratiilor lui Berlusconi. “Europa nu mai are bun simt!”

Lacasuri Ortodoxe: din ROMA
Decizia Curtii Europene a Drepturilor Omului, de condamnare a prezentei crucifixului in scolile italiene este "inacceptabila", a declarat astazi, miercuri 4 noiembrie 2009, primul ministru italian Silvio Berlusconi.


"Aceasta decizie este inacceptabila pentru noi italienii", fiind “una dintre acele decizii care ne fac sa ne indoim de bunul simt al Europei", a declarat acesta in cursul unei emisiuni televizate de RAI, in Aquila – orasul afectat in aprilie de cutremur.

"Suntem o tara in care nu putem sa nu ne numim crestini", a spus Berlusconi, citand exemplul celor "351 de biserici afectate de cutremur" in Aquila, acolo unde "este indeajuns sa parcurgi doar 200 de metri, pentru a intalni un semn al crestinatatii".

Curtea de la Strasbourg a decis, marti, ca prezenta crucifixului in scoala, se opune dreptului parintilor de a-si educa propriii copii, conform convingerilor lor si dreptului copiilor la libertatea religiei.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.