Thursday 5 november 2009

Posibilitatea unirii Republicii Moldova cu Romania intr-un stat comun, examinata de Secretarul Consiliului pentru Aparare si Securitate Nationala a Ucrainei

Secretarul Consiliului pentru Aparare si Securitate Nationala a Ucrainei, Raisa Bohatyryova s-a aflat marti si miercuri intr-o vizita in Republica Moldova.

Unii deputati din Rada Suprema (parlamentul unicameral de la Kiev) sustin ca vizita acesteia este legata de examinarea posibilitatii unirii Republicii Moldova cu Romania in cadrul unui stat comun.


Ucraina face parte din formatul de negocieri "cinci plus doi" in problema rezolvarii diferendului transnistrean.

Oficialul a intreprins marti si miercuri o vizita de lucru in Republica Moldova, vizitand atat Chisinaul, cat si capitala regiunii transnistrene, Tiraspol, informeaza Mediafax, citat de site-ul Ziare.com.

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Ajutaţi Mânăstirea Halmyris

Orice sumă ca ajutor poate fi depusă prin mandat poștal.

Adresa: Mânăstirea Halmyris, Murighiol, Tulcea, România
Pr. Arhim. Stareț Iov (Ion Archiudean)

Mai multe informații puteți afla pe

www.ManastireaHalmyris.ro și www.SfintiiEpictetSiAstion.ro

Slujbe live la duminici și sărbători

Transmisiuni in direct - slujbe

Vă anunţăm noutăţile

Lăcașuri Ortodoxe
Din decembrie 2006, Ortodoxie, Tradiție și Meșteșug: informări, articole, dezbateri, traduceri, transmisiuni live. Organizație non-profit care inițiază proiecte în sprijinul credincioșilor.
Puteți citi paginile rețelei web Lăcașuri Ortodoxe în sistem gratuit privat, accesul fiind destinat EXCLUSIV abonaților prin email.